Pohjoisen alueen aluejoukkuetoiminta jatkuu 2017 edelleen yhtä laadukkaana ja vilkkaana vaikka kisojen aikataulut ovat tuoneet muutoksia leirittämiseen. Katso leirien aikataulut kalenterista!

Lentopalloliitto yhdessä alueiden (Pohjoinen, Itä, Länsi, Lounas ja Etelä) ja seurojen kanssa järjestää vuosittain aluejoukkueiden SM-turnauksen C- ja B-nuorille. Koko alueellisen katsastus- leiritys- ja SM-turnausjärjestelmän tavoitteena on tarjota nuorille lahjakkaille lentopalloilijoille väylä edetä urallaan seurajoukkueesta maajoukkueeseen saakka. Samalla heille tarjotaan laadukasta valmennusta ja apua urheilijan uralla etenemisessä. Jokainen viidestä alueesta, katsastaa alueellansa aluevalmentajien johdolla yhteistyössä seuravalmentajien kanssa mahdollisimman kattavasti alueen nuoret lentopalloilijat D-nuorista B-nuoriin. Alueelliset katsastukset hoidetaan kunkin alueen päävalmentajan johdolla urheilutoiminnan johtajan linjausten mukaisesti.

Leirityksiä järjestään useamman kerran kauden aikana Rovaniemen Santasportissa ja tämän lisäksi on mahdollista järjestää teholeiripäiviä valmentajan näin halutessa. Leirien tarkoituksena on kehittää pelaajia yksilöinä ja antaa heille eväitä laadukaampaan harjoitteluun ja itsensä kehittämiseen.

Ilmoittautumiset leirille avataan hyvissa ajoin Pople:n sivuilla oman ikäluokkajoukkueen kohdalla. Leirille ilmoittautumiseen on takaraja. Mikäli leirille ei ole ilmoittauduttu määräaikaan mennessä, eli tulee jälki – ilmoittautumisia, maksu on 20€ lisää leirivkolopun hintaan.

Pelaajan valmentaja olisi hyvä olla mukana leirillä, jossa heille annetaan palautetta ja neuvoja leirin kuluessa. Valmentajalle voidaan myös lähettää kirjallista palautetta valmennettavan juniorin kehityskohteista!

Yleistä aluetoiminnasta: http://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/valmennus-koulutus/aluevalmennus/alue-sm.html

 • ”Massaleiri” sekä ”Try Out” = tervetulleita kaikki kyseisen ikäluokan pelaajat
 • ”Alueleiri” = leirille kutsutaan
 • ”Alue SM finaalit” = muodostetaan 2 joukkuetta, pelaajat kutsutaan

Yhden leiriviikonlopun hinta on 99 € /juniori sisältäen:

 • Lauantaina lounas, päivällinen, iltapala (ennen klo 21)
 • Sunnuntaina aamupala ja lounas
 • Lajitreenit 4 krt + luentoja (2 kpl) + henkilökohtaisia ohjeita
 • Majoitus pääasissa 2-4 hengen huoneissa (Kammi)
 • Testaaminen

Peruutusmaksun määrä on 100 % leirihinnasta, jos peruutuksesta ei ilmoiteta lainkaan tai peruutus tulee alle 7 vrk ennen ajankohtaa. Tämän jälkeen leiriosallistumisen voi perua veloituksetta, esim. sairastapauksessa, osoittamalla lääkärintodistuksen.

Pitkänmatkalaiset pelaajat ja valmentajat voivat lisähinnasta majoittua opistolle jo perjantaina! He maksavat maksun itse vastaanottoon majoittuessaan. Lisähintana pitkänmatkalaisille (perjantaina saapuvat): 50 €/sis. sisältää majoituksen (ensisijaisesti Kammissa) ja aamupalan.

Aluevalmentajat – Pohjoinen (2017)

Päävalmentajat:
Pojat : Ilpo Makkonen

Tytöt: Aki Törmänen (040-7231513)

Joukkueiden valmentajat:

Pojat 2003 – 2004 (C). Ilpo Makkonen, Vesa Timonen, Heikki Kulmala ja Kimmo Aaltonen

Pojat 2001 – 2002 (B): Marko Joensuu, Henri Tuomi ja Pasi Vaarala

Tytöt 2003 – 2004 (C): Marko Kaakinen, Isto Rajala ja Larissa Tammis

Tytöt 2001 – 2002 (B): Taina Kaikkonen (040-5089494), Jarno Saarela (0400-798735), Aki Törmänen (040-7231513)

Nuorisopäällikkö:
Miia Määttä (044-7032465)

aluevalmennus.pohjoinen(ät)gmail.com

 • Leiri-ilmoittautumiset ja -kutsut
 • Leirimaksut
 • Sali- ja majoitusvaraukset leireille
 • Matkajärjestelyt Alue-SM -kisoihin

Lisätietoa aluevalmennuksesta löytyy täältä.

Kaikki aluejoukkuemateriaalit löytyy täältä.